Man staat naast forum in Groningen en kijkt in de verte

Groeiambities?

Je wilt je bedrijf laten groeien

Je bedrijf is klaar voor een volgende stap. Je bent van plan om meer producten of diensten aan te bieden en je streeft naar meer omzet en wellicht ook meer klanten. Bij groei hoort verandering. Waar wil je over een paar jaar staan met je bedrijf? Welke strategie past daarbij en wat moet je aanpassen aan je bedrijfsvoering? Het kan prettig zijn om eens met andere ondernemers of specialisten te praten over de groei van je onderneming. GroBusiness kan je hierbij helpen.

Groei en verandering in je bedrijf

Als ondernemer kun je het beste doen waar je goed in bent. Sommige werkzaamheden kun je beter uitbesteden of overlaten aan je medewerkers. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Als je bedrijf groeit krijg je als leidinggevende vaak een wat andere rol en je komt voor keuzes te staan.

Hoe krijg je je medewerkers in een vroeg stadium mee in de organisatieverandering? Hoeveel vrijheid wil je hen geven?

Het is goed om ook in kaart te brengen welke kennis en vaardigheden je als ondernemer nodig hebt in deze nieuwe fase van je bedrijf.

Financiering voor groei

Groeien kost geld. Als je groei wilt realiseren is het nodig om te investeren in bijvoorbeeld machines, materiaal of personeel. GroBusiness denkt graag met je mee en kan je in contact brengen met specialisten die helpen bij het opstellen van je bedrijfsplan of financieringsplan. Ook kunnen onze specialisten helpen bij het vinden van passende financieringen en regelingen in de provincie Groningen.

Innoveren en vernieuwen

Als je je bedrijf echt wilt laten groeien, dan is het goed om af en toe te ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden. Zit je nog op de juiste koers? Hoe kunnen dingen beter? Vernieuwen kan onder andere door in te zetten op digitalisering. Dat geldt voor alle type bedrijven. Lees meer over digitalisering van je bedrijf.

Waar kunnen we je mee helpen?

Binnen ons team werken we met specialisten, daarnaast onderhouden we een netwerk met externe experts. Bekijk met welke thema's we allemaal werken!

Financieren

Groeien

Innoveren

Ondernemen

Internationaal

Verduurzamen

Personeel

Sales & marketing