Man staat naast forum in Groningen en kijkt in de verte

Financieringsvraagstuk?

Je zoekt financiering voor je bedrijf

Je bent (startende) ondernemer in de provincie Groningen en hebt extra middelen nodig voor het realiseren van je bedrijfsplannen of om de groei van je onderneming te financieren. Welke vormen van financiering zijn er? Wat past het beste bij de fase van jouw bedrijf? En hoe bereid je de financieringsaanvraag voor?

GroBusiness denkt mee in het vinden van de meest passende financieringen en regelingen in de provincie Groningen. Denk hierbij aan subsidies, overheidsregelingen, fondsen en bankfinanciering. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van een passende financieringsvorm voor jouw plannen. Ook kunnen ze je op weg helpen om tot een goed bedrijfsplan en een financieringsaanvraag te komen.

Verken je financieringsmogelijkheden met GroBusiness

Ben je ondernemer in de provincie Groningen en heb je advies of ondersteuning nodig met betrekking tot financiering of subsidies? Onze businessverkenners denken graag met je mee en informeren je over de regelingen en financieringsmogelijkheden waar je als ondernemer gebruik van kunt maken. Daarnaast kunnen zij je doorverwijzen naar specialisten en organisaties in onze regio. De adviesgesprekken vanuit GroBusiness zijn kosteloos. Neem contact op via 085 – 4010231 of info@grobusiness.nl.

Kees Tuin

Kees Tuin

programmamanager, themaspecialist financiering

Daan Ellens

Daan Ellens

mkb verkenner, themaspecialist bedrijfsvoering & financiering

Waar kunnen we je mee helpen?

Binnen ons team werken we met specialisten, daarnaast onderhouden we een netwerk met externe experts. Bekijk met welke thema's we allemaal werken!

Financieren

Groeien

Innoveren

Ondernemen

Internationaal

Verduurzamen

Personeel

Sales & marketing