Man staat naast forum in Groningen en kijkt in de verte

Digitaliseren?

Digitaliseren van je bedrijf

Je wilt de kansen van het (verder) digitaliseren van je bedrijf volop benutten. Maar hoe pak je dit aan? Waar ga je beginnen en wie kan daarbij helpen? Welke investeringen zijn nodig en hoe zorg je ervoor dat je medewerkers meegroeien met de nieuwste technologie? GroBusiness denkt met je mee en wijst je de weg naar de mogelijkheden in de Provincie Groningen.

Digitalisering in het MKB

Met behulp van digitalisering kun je bedrijfsprocessen optimaal inrichten en daardoor efficiënter en effectiever werken. Denk aan cloud computing, Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI), robotica, virtual reality en applicaties. Naast slimmer werken, kostenbesparing en het vernieuwen van systemen kun je met digitalisering ook meer klanten binnenhalen door middel van online dienstverlening en online marketing. Ook klantbeheer en het verzamelen van data bieden veel voordelen voor het maken van strategische keuzes door meer inzicht.

Smart Industry: digitalisering van de maak- en procesindustrie

Smart Industry biedt bedrijven nieuwe mogelijkheden om het productieproces te optimaliseren en het business- en verdienmodel te verbeteren. Het is echter een complex en abstract onderwerp waarover men meer vragen heeft, dan men binnen het bedrijf of het eigen netwerk kan beantwoorden.

De Smart Industry Hub Noord geeft de maak- en procesindustrie in Noord-Nederland inzicht in de noodzaak en kansen van Smart Industry, helpt hen stappen te zetten door middel van het digitaliseren van hun organisatie en maakt voor hen relevante verbindingen.

GroBusiness is één van de 12 onafhankelijke en professionele partijen, die hun krachten hebben gebundeld in de Smart Industry Hub Noord.

Je kijkt verder met GroBusiness

Ben je ondernemer in de provincie Groningen en wil je weten welke stappen jij kunt zetten in de digitalisering van jouw bedrijf?
Onze specialisten denken graag met je mee.

Ook kunnen zij je informeren over de regelingen en financieringsmogelijkheden waar je als ondernemer gebruik van kunt maken.

De adviesgesprekken vanuit GroBusiness zijn kosteloos.

Neem contact op via 085 – 4010231 of info@grobusiness.nl.

John Sportel

John Sportel

mkb verkenner, themaspecialist digitalisering & ICT

Maarten Soppe

Maarten Soppe

mkb verkenner, themaspecialist digitalisering & ICT

Waar kunnen we je mee helpen?

Binnen ons team werken we met specialisten, daarnaast onderhouden we een netwerk met externe experts. Bekijk met welke thema's we allemaal werken!

Financieren

Groeien

Innoveren

Ondernemen

Internationaal

Verduurzamen

Personeel

Sales & marketing