Eerste ondernemersavond Veur Mekoar groot succes!

apr 25, 2024 | GroBusiness

Afgelopen maandag vond de eerste ‘Veur Mekoar’ ondernemersavond plaats in Winsum op Het Hogeland. Een inspirerende netwerkavond met ondernemers uit Bedum, Winsum, Middelstum, Uithuizen en de wijde omtrek. Meer dan 70 ondernemers waren aanwezig, wat zorgde voor een bomvolle zaal!

De avond draaide om ‘veur mekoar’ ondernemer: hoe goed hebben we het eigenlijk voor elkaar als ondernemers in Grunn; hoe kunnen we elkaar en ons gebied versterken; en natuurlijk, wie kan ons daarbij helpen? We kijken terug op een hele mooie avond met verbinding en versterking.

Veur de ondernemer

‘Veur mekoar’ werd afgetrapt door zeven pitches van organisaties die ondernemers verder kunnen helpen. Organisatie die er ‘veur’ de ondernemers zijn en je kunnen helpen het nog beter ‘veur mekoar’ te krijgen. Benieuwd naar wie deze organisaties zijn en wat ze voor je kunnen betekenen:

Het maakt niet uit wat het kost

Vervolgens nam Hans Nijland het woord. De voormalige succes directeur van FC Groningen en kandidaat Bondsvoorzitter van de KNVB vertelde de mooiste verhalen uit de voetbalwereld. De gelijkenis naar het bedrijfsleven is niet moeilijk te maken en dus sloeg Hans regelmatig de brug naar succesvol ondernemen. Een voetbalclub is tenslotte ook een onderneming. Aldus Hans: ‘Het maar niet uit wat het kost, het gaat er om wat het oplevert.’ Zo vertelde hij hoe hij in Uruguay de aankoop van topspeler Suárez voor elkaar kreeg.

Nieuwe connecties

Hans gaf de ondernemers ook mee: ‘maak gebruik van je netwerk.’ Dat deze ondernemersavond daar een mooi voorbeeld van was, werd onderstreept door nieuw gelegde connecties en nieuwe leden van ondernemersverenigingen. Kortom ‘Veur Mekoar’ was dik veur mekoar, met een prachtige opkomst, nieuwe inspiratie en een uitbreiding van ieders netwerk.

Volg ons op LinkedIn voor volgende Veur Mekoar ondernemersavonden en andere evenementen!

Fotografie: Jeroen van der Meulen – Frissekom