GroBusiness: je onafhankelijke partner in succesvol ondernemen

dec 19, 2023 | GroBusiness

Ondernemen is een avontuur vol uitdagingen en kansen. Voor ondernemers in de provincie Groningen die streven naar verbetering in de breedste zin van het woord, is er een betrouwbare sparringpartner: GroBusiness. We nemen je graag mee in hoe wij als GroBusiness jou kunnen verder helpen. Door antwoorden te vinden op je vragen, je te verbinden met essentiële kennis en netwerken, de realisatie van je plannen versnellen om zo niet alleen de bedrijven, maar ook de provincie Groningen te versterken. Waar helpen we je mee?

Vinden: antwoorden op je ondernemersvragen

Elke onderneming start met vragen. “Hoe breid ik mijn bedrijf uit?”, “Waar vind ik financiering?”, of “Hoe kan ik innoveren in mijn sector?” GroBusiness begrijpt deze vragen en geeft antwoord. Door onze diepgaande kennis van de lokale markt en uitgebreide ervaring, helpen wij ondernemers de antwoorden te vinden die ze nodig hebben om vooruit te komen.

Verbinden: toegang tot kennis en netwerken

Een sterk netwerk is cruciaal voor bedrijfsgroei. Wij verbinden ondernemers met een breed scala aan experts, andere ondernemers en potentiële samenwerkingspartners. Deze connecties zijn erg waardevol voor het delen van kennis, het vinden van nieuwe zakelijke kansen en het bouwen aan een sterke bedrijfsbasis.

Versnellen: realisatie van je plannen

Het omzetten van plannen in actie is een stap waar veel ondernemers tegenop zien. GroBusiness helpt bij het versnellen van dit proces. Of het nu gaat om het implementeren van een nieuwe marketingstrategie, het uitbreiden naar nieuwe markten of het optimaliseren van bedrijfsprocessen. We staan klaar met de nodige middelen en expertise.

Versterken: bijdrage aan bedrijven en provincie Groningen

De groei van individuele bedrijven draagt bij aan de sterkte van de hele regio. GroBusiness zet zich in om niet alleen individuele ondernemingen te helpen slagen, maar ook om de economische vitaliteit van de provincie Groningen te versterken. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het stimuleren van lokale samenwerking(en) en het ondersteunen bij ambities en plannen.

Verken jouw ambities

GroBusiness is meer dan een sparringpartner en verbinder; we zijn een partner in groei voor ondernemers in Groningen. Met de pragmatische aanpak in het vinden, verbinden, versnellen en versterken van ondernemingen, spelen we een waardevolle rol in het stimuleren van de lokale economie en het ondersteunen van ondernemers op hun weg naar succes.

Ben je een ondernemer in Groningen? Ontdek vandaag nog wat we voor je kunnen betekenen door bijvoorbeeld de nieuwe VerkenScan te doen. Met de VerkenScan krijg je waardevolle inzichten en concrete aanknopingspunten voor het realiseren van de doelen en ambities van jouw onderneming. Het geeft inzage in waar je als onderneming staat en wat er op tal van strategische onderwerpen nog moet gebeuren om mee te gaan in een snel veranderende omgeving. Na het invullen van de scan ontvang je per ommegaande jouw persoonlijke rapport in de mail.

Doe de VerkenScan

Eerst kennismaken?

Wil je eerst liever eens om tafel met een mkb verkenner van GroBusiness? We gaan graag met je in gesprek. GroBusiness is onafhankelijk en wordt gefinancierd door de provincie Groningen; over de rekening hoef je je als ondernemer niet druk te maken, want die is reeds betaald.

Maak kennis met onze ervaren en deskundige mkb-verkenners, lees verhalen van ondernemers die wij verder hebben geholpen en neem rechtstreeks contact op.