Innovation Origins publiceert artikel over GroBusiness

aug 5, 2021 | GroBusiness

Innovation Origins sprak met Akke Groenewoud, bestuurder Economic Board Groningen, over GroBusiness. Ook komen twee ondernemers aan het woord: Johanna Spiller van Klapstoel Academy en Jeroen Wolthuis van Unafix.

 

Een deel uit het artikel:
Een team van 5 mensen is elke week druk bezig om hulp te bieden bij uiteenlopende vraagstukken. Groenewoud licht toe: “Veel bedrijven willen weten hoe zij het beste verder kunnen nu corona voor een groot deel achter de rug is. Zo hebben ondernemers vragen over hoe zij effectief personeel kunnen vinden in deze tijden. Andere bedrijven hebben het in tijden van corona heel goed gedaan en vragen zich af hoe zij hun bedrijf verder kunnen opschalen.” De specialisten bij GroBusiness bieden hulp door middel van coaching, begeleiding en advisering. Ook verwijst het portaal de ondernemers door naar relevante partijen in het netwerk.

Unafix, een tech-startup uit de Eemshaven, kreeg een duwtje in de goede richting van GroBusiness. “We zijn klaar voor onze wereldwijde lancering, en hebben met GroBusiness kunnen sparren over een goede marktintroductiestrategie”, zegt Jeroen Wolthuis, maritiem jurist en oprichter van Unafix. “GroBusiness bleek veel maritieme kennis in huis te hebben, en bieden ons ook toegang tot hun uitgebreide netwerk binnen de sector.”

Lees het hele artikel op de website van Innovation Origins.

Innovation Origins is een onafhankelijk journalistiek platform dat zich richt op innovatie, de economie van innovatie en de mensen erachter.