Wil je leren van andere ondernemers en specialisten in hun vakgebied? Sluit dan aan bij onze GroTalks. In een kleine setting nemen onze sprekers je mee in slimme strategieën voor succesvol ondernemen. Ontdek de drie Talks die je perspectief op ondernemen zullen veranderen: ben jij echt  klaar om jouw bedrijfsverhaal op socials te vertellen?, ontdek hoe je AI en ChatGPT toepast in je dagelijkse werkzaamheden en vergroot je kans om financiering te verkrijgen!

Dit is jouw kans om te leren van experts op het gebied van social media, AI en financiering. Mis het niet, er is een beperkt aantal plekken per Talk!

De Talks

Wo 13 mrt
14.30 – 17 uur

Swipe up voor succes: de kracht van social

door Akkelee Dercksen & Maya Garate Gamboa, founders Be Bricks

Facebook, LinkedIn, X, Tiktok, Instagram, YouTube, Snapchat – ben jij klaar om jouw bedrijfsverhaal op social te vertellen? Krijg inzicht in het steeds veranderende algoritme, zie de effecten van tekst en beeld en groei met social media. Toegepast voor jouw mkb-bedrijf.

Wo 20 mrt
14.30 – 17 uur

AI toegepast

spreker wordt snel bekend gemaakt

Binnenkort meer informatie…

Wo 27 mrt
14.30 – 17 uur

Ready, set, get invested!

door Toine van Urk, owner Unvolt

Vergroot je kans om op het verkrijgen van financiering: word investors ready. Van de minimale basis tot het perfectioneren van je pitch deck. Trek succesvol financiering aan; of het nou gaat om traditionele leningen of innovatieve opties.

de GroTalks vinden plaats bij:

Economic Board Groningen
G. Reindersstraat 5
Winsum

Meld je nu aan!