Wil je leren van andere ondernemers en specialisten in hun vakgebied? Sluit dan aan bij onze GroTalks. In een kleine setting nemen onze sprekers je mee in slimme strategieën voor succesvol ondernemen. Ontdek de drie Talks die je perspectief op ondernemen zullen veranderen: hoe zet je subsidies in om de volgende stap te zetten met jouw onderneming? Welk verschil maak je met een onderscheidend werkgevers-DNA? En wat kan je doen voor het milieu én je portemonnee?

Dit is jouw kans om te leren van experts op het gebied van werkgevers-DNA, energie besparen en subsidies. Mis het niet, er is een beperkt aantal plekken per Talk!

De Talks

Wo 29 mei
14.30-17 uur

Roadtrip door subsidielandschap Groningen

Dyon Hoekstra, adviseur bij Enablemi

Subsidies als versneller voor jouw ambities. Ga op reis door het subsidielandschap van Groningen. Hoe zet je subsidies in om de volgende stap te zetten met jouw onderneming?

Vrij 7 juni
14.30-17 uur

Winnend werkgevers-DNA

Tineke Knot, impactadviseur, en Marc Wiers Dagnino, impactstrateeg bij Alexander Impact

In tijden van krapte op de arbeidsmarkt merken we het allemaal: niet wat je doet maar waarom je iets doet, wordt de komende jaren doorslaggevend in het vinden en vasthouden van talent. In een interactieve impactstrategiesessie ontdek je hoe je met de diepere betekenis van je organisatie een onderscheidend werkgevers-DNA kunt creëren.

Wo 12 juni
14.30-17 uur

Laaghangend groen

Pieter van Haaren, adviseur bij Groningen Werkt Slim

We gaan van het gas af, maar het energienet piept en kraakt. Misschien moeten we wat minder verbruiken en dus minder betalen. Meteen ook mooi voor het milieu. Maar hoe? Grijp het laaghangende fruit om als ondernemer te verduurzamen. Van CO2-footprint tot energiebesparende maatregelen; wat kan je doen voor het milieu én je portemonnee?

de GroTalks vinden plaats bij:

Economic Board Groningen
G. Reindersstraat 5
Winsum

Aanmelding gesloten

De aanmelding voor de GroTalks is gesloten. Wil je op de hoogte blijven van meer moois van GroBusiness? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor updates, nieuws en bijeenkomsten van Grobusiness!