Terugkijken: GroTalk – Doe zinvol werk, automatiseer de rest

jan 29, 2024 | GroBusiness

GroTalks

Wil je leren van andere ondernemers en specialisten in hun vakgebied? Dat kan tijdens de GroTalks van GroBusiness. In een kleine setting nemen sprekers je mee in slimme strategieën voor succesvol ondernemen. Ontdek Talks die je perspectief op ondernemen zullen veranderen.

Doe zinvol werk, automatiseer de rest

door Gert-Jan Mellema, founder van Nexler

Bestelorders overtypen, mails beoordelen en beantwoorden, aanvragen goedkeuren, gedoe in Excel; we zijn gewend geraakt aan veel repetitief handmatig administratief. Het kan ook anders. Bijvoorbeeld door te automatiseren met RPA. Hoe dat in zijn werk gaat en welke processen relatief eenvoudig te automatiseren zijn vertelt Gert-Jan Mellema van Nexler je in deze GroTalk. Verken het automatiseren van repetitief werk: werk hoort immers leuk te zijn, en uitdagend, niet waar? Bekijk hierboven de compilatie van deze GroTalk.

Ook bijwonen?

Regelmatig organiseren wij GroTalks die jou slimme strategieën voor succesvol ondernemen bieden. Uiteenlopende onderwerpen en sprekers komen aan bod. Bekijk de agenda of volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven.