De Graanrepubliek is met haar locatie in de Oude Remise in Bad Nieuweschans een plek waar alles van de coöperatie samenkomt: de plek waar de boeren, makers en experts de smaak van het graan weten te perfectioneren tot de beste producten. De Graanrepubliek is een coöperatie van lokale boeren en ondernemers met de missie om duurzaam gebruik te maken van de Groningse kleigronden en de manier waarop mensen over voedsel denken te veranderen. Ze maken impact in de regio, zorgen voor duurzame groei en brengen werkgelegenheid in de directe omgeving. Oftewel een echt duurzaam en sociaal businessmodel.

De coöperatie Graanrepubliek heeft haar plannen (mede) kunnen realiseren door een lening van het Groninger Groeifonds. Ook voor hen waren wij het puzzelstukje dat de begroting rond maakte, waardoor plannen werkelijkheid konden worden.

Wij nodigen je uit voor een lunchbijeenkomst om te beleven waar de Graanrepubliek voor staat en om (opnieuw) kennis te maken met het Groninger Groeifonds. Wij vertellen graag wat voor soort financiering we bieden, welke voorwaarden er gelden en natuurlijk mag een rondleiding door de Graanrepubliek niet ontbreken.